Naar nieuwsoverzicht
8 jan 2021

Focus op Greenport Boskoop Zuid-Oost

Percelen verkopen of uw bedrijf uitbreiden? Soms lukt het St. Belangenbehartiging Greenport Boskoop om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

 Image

Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop houdt een deel van het sierteeltgebied tegen het licht om te kunnen vaststellen welke verandering er eventueel nodig zijn om een gebied in de toekomst goed te laten functioneren.

Nu is daarvoor het gebied Zuid-Oost aan de beurt. Daarbij moet u denken aan het gebied ten zuiden van Reijerskoop en ten oosten van de Gouwe. Gekeken wordt naar de wegenstructuur, de waterhuishouding, de verkaveling en bedrijfsopvolging.

Enkele jaren geleden is een enquête gehouden voor het hele sierteeltgebied en daar wordt gebruik van gemaakt. Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van corona is het nu niet mogelijk om groepsbijeenkomsten te organiseren. Mocht u reacties af willen geven dan kunt u via de mail reageren: info@greenportboskoop.nl

Mocht u binnen 5 jaar percelen willen verkopen of u bedrijf willen uitbreiden dan vernemen wij dit graag van u. Soms lukt het ons om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.