Naar nieuwsoverzicht
29 jun 2022

Ernstige verkeershinder Zijde

In juli gaan twee projecten van start aan de Zijde in Boskoop. Dit heeft grote gevolgen voor de doorstroming op de Zijde en de bereikbaarheid van Boskoop.

 Image

Het eerste project betreft een nieuw aan te leggen kabels en leidingentracé tussen de watertoren op de Zijde (thv het tankstation) en de Parklaan (stationsomgeving). Dit project start in de nacht van 3 juli en staat gepland tot 19 augustus.

Overdag worden de werkzaamheden in het verkeer uitgevoerd en er worden voldoende verkeersregelaars ingezet om te ondersteunen, Tevens wordt een omleidingsroute ingesteld om het aandeel verkeer op de Zijde te beperken.

Het tweede project zijn de werkzaamheden aan de rotonde Voorofscheweg. Dit start op 11 juli. De eerste rotonde van de drie die we de komende jaren gaan transformeren naar een voorrangsrotonde voor langzaam verkeer. Verwacht wordt dat 29 juli de rotonde weer kan worden opengesteld.

Tijdens de uitvoering is het niet mogelijk om verkeer doorgang te bieden. De ruimte is te beperkt om veilig en vlot te kunnen werken en ook doorgang te houden voor verkeer.