Naar nieuwsoverzicht
28 jul 2022

Digitaliseringsvouchers beschikbaar

Aan de slag met een digitaliseringsvraagstuk op je bedrijf? Een webshop opzetten, maken van een nieuwe website, digitaliseren of verbeteren van je voorraadadministratie of je vindbaarheid verbeteren? Lees hier meer over de subsidie en de masterclasses.

 Image

Een digitaliseringsvoucher is een subsidie voor ondersteuning van ondernemers om nú door te pakken en direct aan de slag te gaan met het digitaliseringsvraagstuk in jouw bedrijf. De digitaliseringsvoucher komt beschikbaar voor ondernemers die deelnemen aan de Masterclasses. Met deze voucher kunnen ondernemers subsidie aanvragen voor maximaal 50% van de kosten voor een digitaliseringstraject, tot een maximum van €1500,-.

Waar kan de voucher voor in worden gezet?

De subsidie kan ingezet worden voor activiteiten die aansluiten bij de thema’s van de Masterclasses én ondernemers verder helpen op het gebied van digitalisering. Te denken valt bijvoorbeeld aan het opzetten van een webshop, het maken van een nieuwe website of het verbeteren van je website. Daarnaast kun je ook zorgen voor een betere online vindbaarheid en zichtbaarheid van je website of webshop. Maar ook het verbeteren of digitaliseren van voorraadadministratie behoort tot de mogelijkheden.

Kijk op de website van Boost Your Digital Business voor meer informatie https://boostyourdigitalbusiness.nl/voucher