Naar nieuwsoverzicht
18 mei 2022

Demodag Onkruid

Op vrijdag 1 juli organiseert Delphy, in samenwerking met Stichting Greenport Boskoop, een bijeenkomst over onkruid. Tijdens de bijeenkomst wordt er o.a. aandacht besteed aan bestrijdingsmethoden, technieken, middelenkeuze, preventieve maatregelen, emissiebeperkende maatregelen rondom onkruid.

 Image

Op vrijdag 1 juli organiseert Delphy, in samenwerking met Stichting Greenport Boskoop, een bijeenkomst over onkruid op de Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vaste Plantenteelt aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude Dorp. Tijdens de bijeenkomst wordt er o.a. aandacht besteed aan bestrijdingsmethoden, technieken, middelenkeuze, preventieve maatregelen, emissiebeperkende maatregelen rondom onkruid.

Het is mogelijk om uw bezoek mee te laten tellen voor verlenging van uw spuitlicentie. Tijdens de bijeenkomst wordt u, net als op onze jaarlijkse open dag eind september, in kleine groepen langs de verschillende onderwerpen geleid.

Zet de datum alvast in uw agenda! Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelden volgt de komende weken via de mail en Greenpost.