Naar nieuwsoverzicht
2 jun 2022

Demodag Duurzame Onkruidbestrijding Greenport Boskoop

Op vrijdag 1 juli wordt een Demodag onkruidbestrijding georganiseerd. Innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame onkruidbestrijding worden gedemonstreerd op de Onderzoekskwekerij van Delphy aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude. Deelname kan meetellen voor verlengen van uw spuitlicentie.

 Image

Onkruidbestrijding is een belangrijk thema voor boomkwekers. Knelpunt is dat het middelenpakket steeds kleiner wordt. Stichting Greenport Regio Boskoop vindt het belangrijk te werken aan
innovatieve en duurzame oplossingen voor de praktijk. Tijdens de demodag worden bezoekers rondgeleid langs verschillende demonstraties van o.a. onkruidrobots en mechanische onkruidapparatuur en andere technieken. Verder wordt aandacht besteed aan middelenkeuze, ontwikkelingen in het middelenpakket en afdekmateriaal. De bijeenkomst is interessant voor zowel vollegrondsteelt als containerteelt.

Bezoek aan de Onkruiddag is gratis. De ochtendbijeenkomst is van 10.00 tot 12.30 uur en de middagbijeenkomst van 13.30 tot 16.00 uur.
De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie en valt in de categorie ‘teelt’. De kosten voor de verlenging spuitlicentie bedragen € 85- (excl. btw). Leden van Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop ontvangen € 20,- korting. Aanmelden is verplicht via onderstaande button.

De demodag is een initiatief van de Stichting Greenport Regio Boskoop en wordt georganiseerd door Delphy.

Demodag Duurzame Onkruidbestrijding

GREENPORT BOSKOOP