Naar nieuwsoverzicht
1 sep 2021

Cursus Leidinggeven van start

De Greenport Boskoop Academy biedt een breed aanbod aan cursussen: interne logistiek, leidinggeven, e-commerce, verkoop, veredeling en nog veel meer. Op 27 september gaat de cursus Leidinggeven van start.

 Image

De juiste mensen inzetten op de juiste plek én op de juiste manier. Dat is niet altijd eenvoudig, maar belangrijker dan ooit! Bedrijven worden groter en dat vraagt ook meer personeel met een leidinggevende functie. Je ziet steeds meer werknemers ´van de werkvloer´ groeien naar een leidinggevende positie binnen het bedrijf. Daar komen allerlei nieuwe skills bij kijken. Tijdens de cursus ga je interactief aan de slag met; aansturen en begeleiden van medewerkers, motiveren van medewerkers, arbeidsorganisatie en personeelszaken.

De cursus Leidinggeven MBO wordt georganiseerd i.s.m. Yuverta (voorheen Wellantcollege) en diverse bedrijven uit de regio. De bijeenkomsten worden (waar mogelijk i.v.m. coronamaatregelen) zoveel mogelijk verzorgd bij bedrijven. Meer informatie en aanmelden via de website.

De Greenport Boskoop Academy biedt een breed aanbod aan cursussen: interne logistiek, leidinggeven, e-commerce, verkoop, veredeling en nog veel meer. De cursussen zijn op MBO en HBO niveau en zoveel mogelijk gekoppeld aan bedrijven of bedrijfsbezoeken. Voor een groot deel van de cursussen is een subsidie beschikbaar.

>> Hele opleidingsaanbod van Greenport Boskoop Academy