Naar nieuwsoverzicht
18 mrt 2020

Corona informatiepunt voor ondernemers in Greenport Boskoop

Hier vindt u de laatste lokale en landelijke informatie, een anonieme enquête en handige links en antwoorden op actuele vragen rondom het Coronavirus.

 Image

Het opstarten van het informatiepunt is een initiatief van de Economie Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA), de gemeente Alphen aan den Rijn, VOA, het Platform Recreatie en Toerisme, Stichting VOC, Stichting Centrummanagement, Greenport Boskoop met hulp van Ondernemers Klankbord en met steun van diverse overige belangenbehartigers en stakeholders zoals BEBB, Dorpsraad Boskoop en winkeliersverenigingen in gemeente Alphen aan den Rijn.

Het is belangrijk dat informatie, behoeften, vragen én antwoorden op één centraal punt worden verzameld en gedeeld. Zo ontstaat een beter beeld van specifieke situaties en kunnen mogelijke oplossingen direct met de gemeente worden afgestemd.

Ondernemers kunnen op de pagina de veelgestelde vragen bekijken. Daarnaast zijn de regelingen waar ondernemers gebruik van kunnen maken onder elkaar gezet en kunnen zij relevante nieuwsberichten bekijken in actueel. Vragen of problemen rondom het Coronavirus en de gevolgen voor uw onderneming kunt u mailen naar: info@edbalphen.nl.

Er is een helpdesk ingericht deze is tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 0172 796007 of via de chatfunctie op de site, hier kunt u vragen stellen aan betrokken adviseurs. Ook onderzoekt EDBA, samen met de initiatiefnemers en binnen de overheidsrichtlijnen, de mogelijkheden van telefonische consults.

Om een beeld te krijgen van de consequenties van de Corona-uitbraak voor ondernemers en ondernemingen in de gemeente Alphen ad Rijn vragen wij u om een anonieme enquête in te vullen.

>> Download hier de anonieme enquête

>> Website Corona informatiepunt en nieuwsbrieven