Skip to main content Skip to footer

Netwerkborrel en minibeurs Duurzame Energie

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan razendsnel. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Op donderdag 16 juni (15.00u – 18.00u) is een netwerkborrel Duurzame Energie in de vorm van een minibeurs. Deze vindt plaats in het Plantariumgebouw (Italiëlaan 4, Hazerswoude-Dorp).

Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema. Een super batterij (van beperkte omvang!) die een (tijdelijke) oplossing biedt voor het overvolle stroomnet. Enkele kasruiten vervangen door zonnepanelen, snel geregeld en je wekt meteen energie op. Telen onder zonnepanelen biedt ook steeds meer voordelen in de teelt dan alleen het opwekken van energie, zo beschermt het in bepaalde teelten ook het gewas in extreme weersomstandigheden. Of wat dacht u van een kleine windmolen?

Een uitgelezen kans om uit te zoeken wat bij uw bedrijf past! Laat u tijdens deze beurs inspireren en informeren over de diversiteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf .

Deelnemende leveranciers

ATEPS Nederland

Hoe maak je nu die overstap naar groene energie? ATEPS, specialist in energieopslag, helpt je de switch te maken. Het maakt de opslag van duurzame energie toegankelijk, veilig en aantrekkelijk door het slimmer beheren van elektrische energie. Is er energie beschikbaar? Dan sla je deze als het ware op in een grote batterij. Heb je de energie op een later moment nodig, dan kun je deze probleemloos afnemen. Deze ‘batterijen’ voorkomen zogenaamde energiepieken. Met de Energie Opslag Systemen (EOS) van ATEPS zorg je voor een constantere energiestroom. ATEPS biedt verschillende systemen met elk hun eigen opslagcapaciteit.

Info en advies

Met de huidige energieprijzen is het unieke moment aangebroken om te investeren in duurzame energie! Ook in Greenport Boskoop gaan steeds meer ondernemers aan de slag met alternatieve vormen van duurzame energie. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. Voor bedrijven is er steeds meer mogelijk. Erwin Haveman, Programma-manager Duurzame Energie & Mobiliteit voor Greenport Boskoop is op deze beurs aanwezig om met ondernemers over dit onderwerp te sparren. Waar liggen kansen voor bedrijven die actief met dit thema aan de slag gaan? En biedt het voordelen om krachten te bundelen of is er ondersteuning nodig voor specifieke innovaties?

Kom je ook?

Meld je hier aan!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.