Netwerkborrel en minibeurs Duurzame Energie


 Image

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan razendsnel. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Op donderdag 16 juni (15.00u – 18.00u) is een netwerkborrel Duurzame Energie in de vorm van een minibeurs. Deze vindt plaats in het Plantariumgebouw (Italiëlaan 4, Hazerswoude-Dorp).

 Image

Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema. Een super batterij (van beperkte omvang!) die een (tijdelijke) oplossing biedt voor het overvolle stroomnet. Enkele kasruiten vervangen door zonnepanelen, snel geregeld en je wekt meteen energie op. Telen onder zonnepanelen biedt ook steeds meer voordelen in de teelt dan alleen het opwekken van energie, zo beschermt het in bepaalde teelten ook het gewas in extreme weersomstandigheden. Of wat dacht u van een kleine windmolen?

Een uitgelezen kans om uit te zoeken wat bij uw bedrijf past! Laat u tijdens deze beurs inspireren en informeren over de diversiteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf .

Deelnemende leveranciers

Kom je ook?

Meld je hier aan!