Naar evenementenoverzicht

Tuinavond | T. Wezelenburg

Datum:
Tijdens deze tuinavond zijn we op bezoek bij T. Wezelenburg Handelskwekerijen aan het Laag Boskoop (met mogelijkheid verlengen spuitlicentie).

Samen met Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop en andere partijen organiseert Delphy dinsdagavond 31 augustus een bijeenkomst bij T. Wezelenburg Handelskwekerijen, Laag Boskoop 41 in Boskoop. De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie categorie ‘Teelt’.

De bijeenkomst wordt georganiseerd binnen de Covid19-richtlijnen en richtlijnen van Bureau Erkenningen. U dient zich voor 26 augustus aan te melden. U wordt ingedeeld in een tijdblok van max. 20 mensen en zal na een introductie in kleine groepen (max. 10 mensen) een ronde maken over het bedrijf zodat het mogelijk is 1,5 meter afstand aan te houden.

Onder de slogan ‘T. Wezelenburg – de échte kwekers uit Boskoop!’ worden al meer dan 100 jaar heesters en coniferen gekweekt in de vollegrond. Tijdens de bijeenkomst kunt u het bedrijf bekijken en krijgt u van verschillende sprekers informatie over actuele gewasbeschermingszaken en is er aandacht voor een gezonde bodem.

>> Aanmelden


Bent u nog geen deelnemer van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, maar wilt u wel de tuinavonden, netwerklunches, avonden Kwekerscafé bijwonen en alle informatie over projecten en ontwikkelingen ontvangen? Word dan deelnemer voor € 435,- per jaar.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@greenportboskoop.nl