Naar evenementenoverzicht

Open dag Delphy Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vasteplantenteelt

Datum: Locatie: Delphy Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vasteplantenteelt, Dijkgraafweg (Verlengde Roemer), 2391 NV, Hazerswoude Dorp
Jaarlijkse open dag voor boomteelt en vasteplantenteelt.

Op vrijdag 25 september organiseert Delphy de jaarlijkse open dag op hun nieuwe locatie aan de Dijkgraafweg in Hazerswoude Dorp. Tijdens de open dag organiseren zij een rondleiding, in kleine groepen van max. 5 mensen in verschillende tijdsblokken van 2 uur, en kunt u de nieuwe onderzoekskwekerij van Delphy en verschillende onderzoeken en demonstaties bekijken.

Er wordt o.a. aandacht besteed aan bemestingsproeven, de toepassing van verschillende vormen van compost (mulchen en doorwerken) in de vollegrond, onkruidbestrijding in Tagetes, gewasbeschermingsproeven (bijvoorbeeld meeldauw) en onderwerpen rondom water vanuit het project Boomkwekers Weten van Water.

Open dag voldoet aan Covid-19 richtlijnen: kleine groepen, 1,5 m afstand
De open dag wordt georganiseerd binnen de Covid-19 richtlijnen van de overheid. Vanwege deze richtlijnen is er toegang voor een beperkt aantal deelnemers en is vooraf aanmelden verplicht. Meldt u zich daarom zo snel mogelijk aan! U ontvangt bericht of er voldoende plaats is en in welk tijdblok u bent ingedeeld.

Klik hier om aan te melden voor de open dag.