Naar evenementenoverzicht

Netwerklunch en minibeurs Duurzame Energie

Datum: Locatie: Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT, Hazerswoude Dorp (ITC terrein)
Op vrijdag 3 december is de netwerklunch Duurzame Energie, in de vorm van een minibeurs. Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema.

Dit evenement wordt uitgesteld naar een nader te bepalen moment. Vanwege de hoge besmettingscijfers vinden we het onverantwoord het evenement door te laten gaan op 3 december. 

Ruit eruit, paneel erin!
Benieuwd wat er al mogelijk is op het gebied van Duurzame Energie voor uw bedrijf? Op vrijdag 3 december vanaf 12.00 uur is de netwerklunch Duurzame Energie, in de vorm van een minibeurs. Deze vindt plaats in het Plantariumgebouw aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp. Diverse leveranciers zijn aanwezig met interessante technieken en producten op dit thema.

Veel particulieren verduurzamen hun woning, als investering in de toekomst. Ook voor bedrijven komen er steeds meer mogelijkheden. Tegel eruit, plant erin? Daar komt nu bij: ruit eruit, paneel erin. Enkele kasruiten vervangen door zonnepanelen, snel geregeld en je wekt meteen eigen energie op.

Laat u tijdens de netwerklunch inspireren en informeren over de diversiteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf. Van elektrische apparatuur en elektrisch vervoer op de kwekerij tot telen onder zonnepanelen, zonnepanelen op een waterbassin, groene energie opslagsystemen en windenergie.  Een uitgelezen kans om uit te zoeken wat bij uw bedrijf past!

 

Aanmelden Netwerklunch Duurzame Energie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.