Skip to main content Skip to footer

Landelijke Jongerendag in Boskoop

De Landelijke Jongerendag Boomkwekerij zal dit jaar op vrijdag 8 september plaatsvinden in Boskoop: bij Hoogeveen Plants en aangrenzend Groen-Direkt en Hebe Center Holland.

LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen organiseert het event, met steun vanuit Colland Arbeidsmarkt, weer speciaal voor alle jongeren (16-35 jaar) die werken en leren in de sector. De editie in Boskoop wordt in samenwerking met Greenport Boskoop georganiseerd en de drie bedrijven: Hoogeveen Plants, Groen-Direkt en Hebe Center Holland.

Enthousiaste Boskoopse jongeren
Vier enthousiaste jongeren buigen zich over een enerverend programma, onder leiding van Arno Engels, projectleider van de jongerendag.

  • Manon Kuijf (Van Lint/Hebe Center Holland)
  • Bas Hoogeveen (Hoogeveen Plants; rechtsboven op foto)
  • Frank van der Salm (All Green/Viva Lavandula; rechtsonder)
  • Koen de Boer (Groen-Direkt; linksboven)

Het wordt ook dit jaar weer een dynamisch programma met een vlotte afwisseling van pitches, presentaties, live-demonstraties, workshops en meer interacties. De thema’s die centraal staan in dit programma zijn:

  • Automatisering en robotisering in containerteelt;
  • Arbeidsplanning in piektijden;
  • Online-handel;
  • Sortiment en concept vernieuwing;
  • Innovaties in regio Boskoop.

En   uiteraard is er ook ruimte voor sociale contacten, gezelligheid en ter afsluiting een barbecue.

Aanmelden
De jongerendag in Boskoop is op vrijdag 8 september 2023 van 13.00 tot 19.00 uur. De zomervakantie is dan landelijk voorbij en de opleidingen zijn weer bezig.

Deelname is gratis voor jongeren (16-35 jaar); vanwege de organisatie is aanmelden wel verplicht via deze link: https://www.lto.nl/landelijke-jongerendag-boomkwekerij/

Hier kunnen jongeren ook aangeven of ze gebruik willen maken van collectief vervoer vanuit andere boomkwekerijregio’s: Opheusden, Midden-Brabant, Zundert, Noord-Limburg.

Download hier de poster van de jongerendag 2023 in Boskoop en verspreid ‘em onder personeel en vakgenoten!

Deze derde jongerendag wordt vast weer een groot succes! De tweede editie vond vorig jaar plaats in Zundert, met 160 jongeren uit het hele land. De eerste editie in Oene, het allereerste event voor jongeren in de land- en tuinbouwsectoren waarvoor LTO Nederland staat, trok 150 jongeren.

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.