Naar evenementenoverzicht

Kwekerscafé

Datum: Locatie: Flora Boskoop, Parklaan 4, 2771 GB, Boskoop
Plantenpaspoort en Certificering in de boomkwekerij

 Image

 Image

Op dinsdagavond 15 oktober 2019 organiseert St. Belangenbehartiging Greenport Boskoop het eerste kwekerscafé van dit seizoen met als thema ‘Plantenpaspoort en Certificering in de boomkwekerij’.

Plantenpaspoort
De invoering van het nieuwe plantenpaspoort komt nu snel dichterbij. Vanaf half december moet dit bij uw producten geleverd worden. Bent u hierop voldoende voorbereid? Hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de richtlijnen en voorwaarden? Ron Bleijswijk, hoofd Keuringen van Naktuinbouw zal een presentatie hierover geven en vragen beantwoorden.

Certificering
Naast de wettelijk verplichte eisen, stellen steeds meer afnemers specifieke aanvullende eisen over productie methoden en duurzame teelt. Diverse instanties kunnen daarbij een certificerende rol spelen. Raymond Scheepens zal de werkwijze van MPS toelichten en ook uitleggen hoe zijn bedrijf omgaat met toeleveranciers van grotere gecertificeerde bedrijven.

We ontmoeten u graag op deze interessante avond!

 


Bent u nog geen deelnemer van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, maar wilt u wel de tuinavonden, netwerklunches, avonden Kwekerscafé bijwonen en alle informatie over projecten en ontwikkelingen ontvangen? Word dan deelnemer voor € 415,- per jaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Dolmans, info@greenportboskoop.nl of tel 06 10 736 939.