Naar evenementenoverzicht

Banenfestival Alphen a/d Rijn

Datum: Locatie: Gemeentehuis Alphen ad Rijn, Stadhuisplein 1, 2405 SH, Alphen aan den Rijn
Een bruisende dag in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn voor werkgevers, werkzoekenden en iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging.

 Image

Alphen werkt door! De wereld is veranderd én nu gaan we weer door! Nieuwe uitdagingen voor ondernemers, werknemers en werkzoekenden.

Op zaterdag 6 november a.s. organiseren wij met een groots banenfestival! Een bruisende dag in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn voor werkgevers, werkzoekenden maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging.

Voor werkgevers een mooie kans zich te laten inspireren en nieuwe talenten voor jullie organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hier aanmelden voor een plaats op het banenfestival. Wij zorgen voor gemotiveerde werkzoekenden en leuke mensen die zich oriënteren op een nieuwe functie. We hopen op mooie ontmoetingen, uitbreiding van het netwerk en veel waardevolle contacten. Het gemeentehuis heeft plaats voor een maximaal aantal werkgevers. Zorg dat je er snel bij bent!

Tijdens dit banenfestival heel veel meer activiteiten zoals de opening door burgemeester Liesbeth Spies en een inspirerende energizer door Jandino Asporaat. Daarnaast zijn er diverse workshops, DJ, sollicitatietrainingen, CV-checks, workshop LinkedIn, netwerkcafé, photobooth of het laten maken van een mooie profielfoto.

Het banenfestival vindt plaats op zaterdag 6 november van 13.00-16.00 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. De opbouw start om 12.00 uur. De kosten voor deelname zijn 150 euro (exclusief btw) voor deelname aan het festival, een statafel met stroom (indien nodig), wifi, koffie en thee én natuurlijk een gezellig lichtsnoer waarmee de stand in de spotlights staat en het festival nog meer kleur krijgt.