Glasvezel in buitengebied Boskoop

Binnenkort start de onderneming Glasvezel buitenaf een campagne om glasvezel in het buitengebied van Boskoop te realiseren. In het gebied Zuid Holland Midden worden meer dan 2.500 adressen van woningen én bedrijven aangeschreven in het buitengebied om zich aan te melden voor aansluiting op het glasvezelnet. De campagne loopt van 12 oktober tot 17 december. Bij 50% of meer deelname uit het hele gebied gaat het project door met een verwachte realisatietijd van ca. een jaar.

Er worden drie voorlichtingsavonden gehouden, op 29 oktober in Moerkapelle, op 30 oktober in Boskoop en op 31 oktober in Hazerswoude Dorp. Alle adressen in het buitengebied ontvangen hierover een brief waarin Glasvezel buitenaf een aanbod doet.

Glasvezel buitenaf is ontstaan in het buitengebied van Oost Nederland en inmiddels actief in heel Nederland. Dit initiatief wordt gesteund door de gemeente Alphen aan den Rijn. SBGB heeft contact met Glasvezel buitenaf om de campagne in regio Boskoop te ondersteunen.

Glasvezel buitenaf werkt met ambassadeurs, die dit initiatief in hun omgeving promoten. Speciaal voor potentiële ambassadeurs wordt op 24 oktober om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd in Flora Boskoop (Parklaan 4).

Klik hier voor meer informatie over Glasvezel buitenaf en de informatieavonden.