Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vakbeurs Flower Expo Ukraine 2019

16 april 10:00 - 18 april 18:00

Van 16 t/m 18 april 2019 vindt in Kyiv, Oekraïne de vakbeurs Flower Expo Ukraine 2019 plaats. In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Kyiv organiseren VanderLouw Communicatie en Nova Exhibitions (organisator van de beurs) een collectieve Holland deelname, speciaal voor de boomkwekerijsector. Zij organiseren tijdens deze vakbeurs een Holland Paviljoen waarin de boomkwekerijbedrijven de mogelijkheid hebben tot het huren van een eigen standruimte of deel te nemen aan de business lounge. Het initiatief voor het organiseren van het Holland Paviljoen wordt ondersteund door Koninklijke Handelsbond Anthos. Met dank aan de ondersteuning en subsidie vanuit de Nederlandse Ambassade in Kyiv kunnen zij zeer scherpe prijzen aanbieden voor deelnemers binnen het Holland collectief.

Symposium De groene Stad
In samenwerking met Koninklijke Handelsbond Anthos verzorgen zij tijdens de vakbeurs een symposium met het thema ‘de Groene Stad’. Dit thema speelt een steeds belangrijkere rol als gevolg van klimaatsveranderingen en urbanisatie. Het belang van groen speelt hierin een toenemende functionele rol en wordt inmiddels wereldwijd onderkend en is een goed verkoopinstrument voor het Nederlands Boomkwekerijproduct. Leon Smet zal vanuit de Groene Agenda de status van wetenschappelijke kennis en businesscases hierover toelichten.

De markt
Na enkele moeilijke jaren zit er weer beweging in de Oekraïense markt. De vraag naar boomkwekerijproducten is stijgende, met name naar uitgangsmateriaal, (grotere) heesters en vaste planten. Dit geeft mogelijkheden voor de boomkwekerijsector om zich weer te oriënteren op deze groeiende markt. Vanuit de Nederlandse Ambassade in Kyiv wordt daarom volle medewerking verleend om deze collectieve beursdeelname mogelijk te maken. Bedrijven kunnen hiermee in redelijk korte tijd een goed inzicht krijgen in deze markt en (potentiele) afnemers.

Vakbeurs Flower Expo 2019
Deze internationale vakbeurs vindt plaats van 16 t/m 18 april 2019 in Kyiv. Het is de 13e editie en Flower Expo Ukraine richt zich op de bloemisterij, boomkwekerij, tuinbouw en aanleg en onderhoud (privé en openbaar groen) in Oekraïne. De beurs werd in 2018 bezocht door bijna 9.000 (vak)bezoekers en heeft een deelnameveld van zo’n 100 deelnemers uit negen verschillende landen. Voor het boomkwekerijproduct is deze beurs een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Oekraïense- en Oost-Europese markt. Al sinds 2006 is Flower Expo Ukraine de enige beurs in zijn soort.

Deelname
Binnen het collectief Holland paviljoen zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen. Dit kan met een eigen standruimte met ruimte voor product of een zakenzitje, ondergebracht in de gezamenlijk stand onder de noemer Holland Paviljoen. Verder verzorgd VanderLouw en Nova Exhibitions een compleet arrangement incl. tickets, hotelovernachtingen, bedrijfsbezoek op de maandagmiddag, gezamenlijke tolken in het paviljoen, deelname aan netwerkreceptie in de ambassade en het symposium de groene stad. Zij verzorgen tevens het gebruik van collectieve communicatiemiddelen tijdens de beurs, waaronder de vermelding in de beurscatalogus.

Het aantal beschikbare standruimtes alsmede zakenzitjes binnen het paviljoen zijn beperkt en dus op basis van beschikbaarheid.

Kosten en aanmeldingsformulier

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met Helma van der Louw, info@vanderlouw.info of 06-28454955.

 

Gegevens

Begin:
16 april 10:00
Einde:
18 april 18:00