Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kwekerscafé | Watermanagement in Greenport Boskoop

12 maart 20:00 - 22:00

Op dinsdagavond 12 maart 2019 organiseert St. Belangenbehartiging Greenport Boskoop het laatste kwekerscafé van dit seizoen met als thema ‘Water’.

De gevolgen van de extreme weersomstandigheden van de laatste tijd stemmen ons zorgelijk. Hoe kan onze Greenport daarop reageren?
Weerman Huub Mizee van Omroep West geeft een inleiding over klimaatverandering.

Begin vorig jaar heeft een werkgroep zich in een rapport gebogen over diverse oplossingen voor wateroverlast in de Greenport Boskoop. Projectleider Susanne Groot presenteert de aanbevelingen. Mark Kramer van het Hoogheemraadschap van Rijnland vertelt hoe zij omgaan met calamiteiten van langdurige droogte en extreme buien.

Henk van der Smit van de SBGB zal tenslotte aangeven hoe wij de belangen van de boomkwekers daarin vertegenwoordigen en welke oplossingen wij zien voor Greenport Boskoop.

Kortom: een zeer actuele en veelzijdige avond die u niet wil missen!


Bent u nog geen deelnemer van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, maar wilt u wel de tuinavonden, netwerklunches, avonden Kwekerscafé bijwonen en alle informatie over projecten en ontwikkelingen ontvangen? Word dan deelnemer voor € 415,- per jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Dolmans, info@greenportboskoop.nl of tel 06 10 736 939.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4
Boskoop, 2771 GB