Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kwekerscafé | Internationale kijk op nieuw assortiment

12 juni 16:00 - 19:15

Een internationale kijk op nieuw assortiment in houtige gewassen en vaste planten. Dit is het thema van het kwekerscafé op 12 juni a.s. Tijdens de Garden Trials and Trade organiseren Greenport Boskoop en Groen onderwijscentrum voor de vierde keer een kwekerscafé waar ondernemers én studenten elkaar ontmoeten. Dit jaar doen we dit in samenwerking met Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.

We zijn te gast bij de Garden Trials and Trade, het event waarop de successen van veredelen én het beschikbare Retail assortiment van houtige gewassen en vaste planten gepresenteerd worden. De “Garden Trials and Trade” biedt alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om deze noviteiten, midden in het tuinseizoen, in volle “bloei” te bewonderen en haar producenten te ontmoeten ter voorbereiding van het nieuwe teelt- en verkoopseizoen.

Na een rondleiding over de Garden Trials and Trade zijn er twee presentaties door inspirerende spreeksters. Natalia Hamill van Bailey Nurseries vertelt hoe zij vanuit de USA innovaties op de Europese markt brengt, zoals Hydrangea, en Gardenia.
Linda Schenkeveld is marketing- en communicatieadviseur. Vanuit haar bedrijf Pluk! Communicatie is zij o.a betrokken bij Magical Four Seasons, een marketingconcept, eveneens in Hydrangea.

Na afloop van de presentaties is er tijdens een hapje en drankje tijd om te netwerken.

Programma
16.00 uur Inloop koffie en rondgang over de Garden Trials and Trade
17.00 uur Inleiding en snack
17.10 uur Natalia Hamill
17.40 uur Linda Schenkeveld
18.20 uur Conclusies
18.30 uur Netwerkborrel en broodje
19.15 uur Afronding

Toegang is gratis maar vooraf aanmelden verplicht via onderstaande link.
Ja, ik kom naar de bijeenkomst >>

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
16:00 - 19:15

Locatie

Garden Trials and Trade
Italiëlaan 4
Hazerswoude Dorp (ITC terrein),