Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kwekerscafé | Digitaal zakendoen

10 oktober 2017 16:30 - 19:30

Op dinsdag 10 oktober organiseren Studieclub Greenport Boskoop en het Groen Onderwijscentrum Aalsmeer voor de derde keer een GO Café. Deze keer staat de netwerkbijeenkomst in het teken van zaken doen op het internet voor grote en kleine bedrijven, Business to business en Business to Consumer.

We zijn te gast bij Stichting Beurshal op het ITC terrein in Boskoop/Hazerswoude. Linda Hoogendoorn, directeur van de stichting laat zien hoe tuinplanten, bomen en heesters wereldwijd van eigenaar verwisselen via de VARB,  hun online vraag & aanbod applicatie. De stichting introduceert vanavond hun nieuwe systeem dat tijdens Plantarium 2017 is gelanceerd.

Joost Bollaart van Brûlée Design laat zien dat bedrijven in de buitenplanten  door middel van  online toepassingen , de website en andere media opvallen en goed functioneren. Zij leggen uit wat ze doen om de online business voor bedrijven in deze sector te laten groeien.

Dat online tuinplanten verhandelen niet alleen voor kwekers, groothandelaren en tuincentra is bewijst Sprinklr uit Amsterdam. Deze start-up die net als Hello Fresh en Bloomon gericht is op de stedelijke consument levert periodiek kistjes met een sortiment binnen- of buitenplanten. Behalve dat de planten thuisbezorgd worden krijgen de consumenten ook periodiek tips hoe ze de planten moet verzorgen.

Na de bovengenoemde drie presentaties is het tijd om te netwerken onder het genot van een drankje en een lichte maaltijd.


Toegang is gratis, vooraf aanmelden verplicht.
Klik hier om aan te melden.


Noteer alvast in uw agenda de datums van het Kwekerscafé in Boskoop seizoen 2017/2018:
– 21 november 2017 Kwekerscafé incl. verlenging spuitlicentie
– 12 december 2017 
– 16 januari 2018
– 20 februari 2018 Kwekerscafé met uitreiking STIP 2018
– 20 maart 2018

Gegevens

Datum:
10 oktober 2017
Tijd:
16:30 - 19:30

Locatie

Stichting Beurshal
Italiëlaan 8
Hazerswoude Dorp, 2391 PT
+ Google Maps