Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Collectieve deelname vakbeurs Flower Expo in Kiev

8 april 10:00 - 9 april 16:00

Evenement Navigatie

Van 8 tot 10 april 2020 vindt in Kyiv, Oekraïne de vakbeurs Flower Expo Ukraine 2020 plaats. Na een succesvolle deelname in 2019 organiseren VanderLouw communicatie & Organisatie en Nova Exhibitions wederom een collectieve Holland deelname voor de Nederlandse Boomkwekerijsector. Zij organiseren tijdens deze vakbeurs een Holland Paviljoen waarin de boomkwekerijbedrijven de mogelijkheid hebben tot het huren van een eigen standruimte of deel te nemen aan de business lounge.

Symposium ‘Sortiment’
In samenwerking met Koninklijke Handelsbond Anthos en Kon. Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) verzorgen zij tijdens de vakbeurs een symposium met het thema ‘Sortiment’. Tijdens de beurs in 2019 hebben zij geconstateerd dat er veel belangstelling is voor het grote sortiment boomkwekerijproduct dat wij in Nederland hebben en de kennis over het product. Tijdens het symposium wordt een kijkje in de keuken van sortiment gegeven waarbij ‘de juiste boom, plant op de juiste plaats’ centraal zal staan.

Deelname
Binnen het collectief Holland paviljoen zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen. Dit kan met een eigen standruimte met ruimte voor product of een zakenzitje, ondergebracht in de gezamenlijk stand onder de noemer Holland Paviljoen. Verder wordt voor € 2.495,00 gezorgd voor een compleet arrangement incl. beursstand, ticket, hotelovernachtingen, bedrijfsbezoek op de maandagmiddag, gezamenlijke tolken in het paviljoen, deelname aan netwerkreceptie in de ambassade en het symposium ‘Sortiment’. Tevens verzorgen VanderLouw en Nova Exhibitions het gebruik van collectieve communicatiemiddelen tijdens de beurs, waaronder de vermelding in de beurscatalogus.

Het aantal beschikbare standruimtes alsmede zakenzitjes binnen het paviljoen zijn beperkt en dus op basis van beschikbaarheid.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met Helma van der Louw via info@vanderlouw.info of  06-28454955.

Gegevens

Begin:
8 april 10:00
Einde:
9 april 16:00